Sitemap  |  Pagina adrukken  |  Toevoegen aan favorieten  |  Zoeken  |  Contact

Wij bouwden voor u een vakantiewoning in Rendeux...

Wij bieden jullie een vakantie aan waar genieten en rust centraal staan. We doen dit door een vakantiewoning te creëren die de luxe en mogelijkheden van thuis benadert of zelfs overtreft. Dit met een toets van de Ardennen, door het gebruik van veel hout om het gevoel van verblijven in een chalet te versterken.De woning heeft 5 slaapkamers 

De doelgroepen die zich hierin kunnen vinden zijn actieve en sportieve mensen. Maar ook diegenen die de alledaagse stress willen ontvluchten en zich willen onderdompelen in de mooie natuur. En daarnaast ook gezinnen met kinderen die in een vakantiewoning willen verblijven die aangepast is aan kinderen, op gebied van voorzieningen en veiligheid.

Vakantie in de Ardennen is dus voor ieder wat wils. Je kan je ontspannen, je kan een wandeling of inspannende fietstocht maken... Je vindt er een mengeling van natuur, sportieve mogelijkheden en bezienswaardigheden. Maar ook met de kinderen zijn er vele uitstappen mogelijk.

Rendeux is gelegen aan de E25, afrit 49 Manhay. Vanaf de snelweg nog 20 km door de Ardeense natuur. Dichtstbijzijnde bekende dorpen/ stadjes zijn La Roche, Hotton, Durbuy.

Kalender

Stap 1/3
Klik op een dag om het begin van uw reservatie periode aan te geven.
Als de dag rood gekleurd is wil dit zeggen dat deze nacht bezet is.

Loading Calendar...

Contactgegevens

T. +32 (0)472 29 47 24
F. +32(0)16 69 83 09
E. info@vakantiewoningrendeux.bewebdesign | COMPRO _ GROUP

Nieuws

Kerstmarkt en schaatsen
(26/1/2013)
Durbuy, op +/-20 km afstand van onze vakantiewoning
Lees meer